Napjainkban a szuper- és hipermarketek hatalmas kínálattal várják vásárlóikat, aminek biztosításához megbízható és nagy emberi erőforrás állományra van szükségük. Nem meglepő, hogy ezekben az üzletekben szinte állandó munkaerő toborzás zajlik, de más típusú árukat kínáló boltokban is folyamatos az árufeltöltés, és értékesítés.

Az egyes webshopok raktárjaiban is hatalmas háttérmunka zajlik, amiről a vásárlóknak talán sejtésük sincs a legtöbb esetben. Ahhoz, hogy hozzájuk kellő mennyiségben és rendezettséggel eljuthassanak a termékek, bizony az árufeltöltés folyamataiban mindennek passzolnia kell. Szükség van egy tökéletes szisztémára, de ami ennél is fontosabb, az árufeltöltésben résztvevő munkavállalókra is.

Az árufeltöltés feladataihoz sokrétű feladatok tartoznak, mégsem tartoznak hozzá komoly elvárások, hiszen betanított munka jellegéből fakadóan szinte bárki képes lehet rájuk. Árufeltöltőként a legfontosabb feladatok a következőek lehetnek:

  • árufeltöltések: áru átvétele és szakszerű kihelyezése, napi kezelése
  • pénztárgép kezelése
  • eladótér valamint a raktári rend és tisztaság fenntartása
  • vásárlók kiszolgálása
  • göngyölegkezelés

A jelentkezéskor általában megjelölt előnyök közé tartozik, ha a jelölt számára nem okoz gondot a kétműszakos munkarend, vagy a hétvégi munkavégzés vállalása. Továbbá érdekli őt a kereskedelem, megbízhatóan, lendületesen végzi a rá bízott feladatokat és szívesen kommunikál a vásárlókkal is.

Author

Write A Comment