Mi lehet a legjobb felület a műfű lerakásához? Az első válasz valószínűleg a talaj, mert gyakran használnak ebben az esetben szintetikus pázsitot a természetes gyep helyett. Szeretne egy másik felületet is puha és kellemes textúrával lefedni karbantartási fáradság nélkül? A műfű lerakása sokféle lehetőséget rejt magában, mivel számos talajmentes alapra is elhelyezhető.

Talaj, beton, fa, tégla, műanyag; ezek közül bármelyik alkalmas lehet a műfű lerakása számára, ha van egy sík, jó vízelvezetésű terület. Íme néhány alkalmas felület és főbb jellemzőik áttekintése, amelyeket figyelembe kell venni a telepítés előtt.

 

Talaj

Igen, ez az első legegyértelműbb lehetőség. A talaj a legkedveltebb mesterséges gyep felület. A megbízható gyomgáttal sok időt takaríthat meg – jobb megijedni, mint megijedni, hiszen a meggyökeresedett gyom vagy pitypang nem pusztul el könnyen.

 

Beton

A műfű lerakása nagyszerű módja annak, hogy a hideg szürke betonlapját színesebbé és hangulatosabbá tegye. Egyáltalán nem munkaigényes a felszerelése, mivel nem kell eltávolítani a füvet vagy más növényzetet. Mielőtt műfüvet telepít a teraszra, erkélyre vagy úszómedence területére, győződjön meg arról, hogy a felület tiszta és sima.

 

Fa

A fa simán lehet egy kiváló potenciális aljzat a műfű lerakásához. Gondolja át, mennyi időt nyerne, ha nem súrolással, csiszolással, festéssel és lakkozással kellene töltenie az idejét! Fontos, hogy megtisztítsa és lezárja a fa aljzatot, hogy elősegítse a vízelvezetést a fű telepítése előtt.

Author

Write A Comment