A VPS szolgáltatások igénybevétele igen gyakori és népszerű manapság hazánkban, Magyarországon. A Tárhely.Eu már 2008 óta nyújt virtualizációs szolgáltatásokat ügyfelei számára, hiszen szeretjük azt, ha a közöttünk folyó üzleti megegyezés során mindkét fél maximálisan elégedett.

Mi a banki biztonságú és csúcstechnológiás szervereink, illetve hozzáértő, professzionális csapatunk által évek óta állunk a tárhelyet igénylő vállalkozások rendelkezésére.

A VPS olyan fizikai szerveren működtetett, hypervisor szolgáltatás által szabályozott virtuális magán szerver szolgáltatás, amely egy magasabb fokú szabadságot tesz lehetővé az osztott tárhelyek megoldásaihoz képest.

A Tárhely.Eu ráadásul most elhozta az Ön számára a világ egyik leggyorsabb szálsebességű szerverprocesszorát, szervermemóriáját és szupergyors NVMe-meghajtóit is! Az AMD Epyc egy újabb és erősebb, 3. generációs processzor, ami az akár 5-10x gyorsabb teljes NVMe PCIe 4 meghajtóval együtt legyőzhetetlen párost alkot.

A VPS szervereket már előre telepítve igénybe vehetik akár 1 percen belül is, amelynek a kezelőfelülete számos lehetőséget rejt magában:

  • Szerver elindítása, leállítása, újraindítása, szüneteltetés
  • Telepítés / újratelepítés előre elkészített operációs rendszerrel
  • Adatmentés beállítása, adatmentések kezelése és visszatöltése
  • Konzol használata a konfiguráláshoz (noVNC/SPICE/Xterm.js)
  • Forgalmi és erőforrás-statisztikák, logok megtekintése
  • Virtuális és privát hálózatok kezelése
  • VPS Tűzfal: tűzfalszabályok beállítása
  • Publikus és privát SSH-kulcsok letöltése

A VPS beállításokban is rengeteg funkció közül választhatunk, például földrajzi alapú forgalom szűrést is végezhetünk, de vannak fejlett VPN funkciók és extra biztonsági funkciók is a lehetőségek között, amelyek elősegítik a töretlen információáramlást az ügyfeleink számára. Ráadásul most legújabb promócióink keretében több, mint 100 000 Ft értékű ajándékcsomagot állítottunk össze, amiről további részleteket a tarhely.eu honlapján tudhatnak meg az érdeklődők.

Author

Write A Comment