A játszótéri laphinták nosztalgikusak, izgalmasak és egyben nagyon egyszerűen használhatók. Előre-hátra, magasan majd alacsonyan, minden gyermek számára öröm a laphinta, kortól és képességektől függetlenül.

A Játszótérland laphintái, akárcsak maguk a gyerekek, sokféle formában és méretben kaphatók, a hagyományostól a gumiból készült darabokig, így minden gyerek számára meg lehet találni a neki alkalmas darabot, és ami a legfontosabb, szórakoztató!

Még ha a gyermek nem is tudja teljesen kitalálni, hogyan kell használni egy laphintát, a szülő vagy egy rokon segítségére támaszkodni ugyanolyan izgalmas. Mindannyian hallottuk már, hogy a gyerekek sikoltoznak a játszótéren: „magasabbra!” vagy „gyorsabban!” A játszótéri laphinta tökéletes kiegészítője bármely meglévő játszótérnek, és nagyszerű tanítási és szórakozási pillanatot kínál a kicsiknek. A hintázásnak van egy ritmusa, amelyet el kell sajátítani, ha a magasság a cél: a lábak be, a lábak kinyújtása és a szélhez igazodó ritmus meghatározása kritikus fontosságú, hogy az a gyerekek javára működjön, ne pedig ellene.

Még a babák is élvezhetik a Faberland eszközeit a hátukat támasztó bölcsőhintákon keresztül. A játszótér egy remek alkalom arra, hogy a szülők és a babák együtt szórakozzanak, és minden képességű gyermek élvezhesse a dédelgetett játszótéri laphinta ide-oda mozgását.

Függetlenül attól, hogy melyik gyártmányt választja, egy dolog biztos: ezek az eszközök időtlen szórakozási lehetőségek, és a gyerekek mindenhol szeretik ezeket.

Author

Write A Comment