Az úszókapu önmagában egy tekintélyes típusú kapu, amely hosszabb utat jár be a nyitás és a zárás során, mint egy hagyományos kapu. Mind megjelenésének, mind tulajdonságainak, és számos előnyének köszönhetően egy impozáns kapu típusról beszélhetünk, ami a megfelelő adottságok és precíz beépítés következtében kiválóan fogja szolgálni otthonunkat.

Az úszókapu egy olyan tolókapu, ami nyitás és zárás során nem érintkezik közvetlenül a burkolattal. Ehhez két betonalap szükséges, az egyik egy erősebb és nagyobb méret betonalap, mely a kapu mozgása során keletkező erőhatásokért felel, ennek teherbírása miatt kell a nagyobb méret. A másik betonalap már kisebb, egyedüli funkciója az ütközőoszlop megtartása.

A keritesland.hu oldalán többféle úszókapu vásárlására is van lehetőség, nagyon precíz és részletes leírásokkal tájékozódhatunk ezek tulajdonságairól. Van a horganyzott táblás verzió. Táblás kerítéshez való, és velük azonos betéttel kerül gyártásra. Rendelés során a méretek megadására kell kiemelten figyelni, de igény esetén a honlapon elérhető méretektől eltérő úszókaput is tudnak biztosítani, ehhez egyedi ajánlatkérésre van szükség.

Ez a típusú kapu szett például ipari területek és intézmények bejáratának kialakításához kiemelten alkalmas, de akár impozánsabb villák bejárataként is ideális választás. Ez a típus porfestett felületkezeléssel is kapható. Fontos figyelni a honlapon való rendelés során arra is, hogy az úszókapuk egyedi gyártásban készülnek, ezért, amennyiben megtörténik a megrendelés, nem lehet visszavonni, vagy elállni attól. A kifizetésnek meg kell történnie. A gyártási időt 6-8 hétben határozzák meg.

Author

Write A Comment